Άρθρα, Τροφή

Μήπως η τροφή που τρώμε μας δίνει βιοενέργεια;

Μπορείτε να πάρετε περισσότερη βιοενέργεια από πιο ωμά, και ακόμη περισσότερο από βιολογικά τρόφιμα. Το φαγητό δεν είναι μόνο θερμίδες αλλά και πληροφορίες. Επικοινωνεί με το DNA σας και του δίνει πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνει.

Το πιο ισχυρό εργαλείο που μπορεί να αλλάξει την υγεία, το περιβάλλον αλλά και ολόκληρο τον κόσμο είναι το… πηρούνι σας.
– Δρ. Mark Hyman –

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μια συγκλονιστική ματιά στο κόσμο της βιοενέργειας που περιέχεται στα τρόφιμα και μεταφέρεται στο σώμα μας!

Raw foods bioenergy

Φωτογράφιση με τη μέθοδο του Kirlian: Η διαδικασία με την οποία μία φωτογραφία λαμβάνεται εφαρμόζοντας ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας σε ένα αντικείμενο με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μια ακτινοβολία με ένα χαρακτηριστικό μοτίβο το οποίο καταγράφεται στο φωτογραφικό φιλμ.
Ο νομπελίστας Ζεντ Γκιόργκι εξηγεί την βιοενέργεια των τροφίμων με δυναμικό λόγο, “Ζούμε με μια μικρή σπίθα ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο.” Το πράσινο του κήπου μας, τα φύκια στο νερό, τα δέντρα, τα χόρτα και τα βότανα της γης είναι οι μετασχηματισμένοι παράγοντες που συλλέγουν το φως του ήλιου, μέσω της διαδικασίας της φωτοσύνθεσης. Όταν καταναλώνουμε τα τρόφιμα αυτά, η αποθηκευμένη ενέργεια του ήλιου απελευθερώνεται στο σώμα μας με τη μορφή ηλεκτρονίων, αυτό στη συνέχεια μετασχηματίζεται σε ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη) η βιολογική ενέργεια που χρειαζόμαστε για κάθε κυτταρική λειτουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *