Άρθρα, Υγεία

Το πόρισμα του νομπελίστα Dr. Otto H. Warburg για τον καρκίνο.

Dr. Otto H. Warburg
Ο βραβευμένος με Νόμπελ Dr. Otto H. Warburg, αφιέρωσε όλη του τη ζωή μελετώντας τον καρκίνο και τα αίτια που τον προκαλούν.

Ο Dr. Warburg ήταν ένας από τους κορυφαίους βιολόγους του 20ού αιώνα, και ανακάλυψε την πηγή της αιτίας που προκαλεί τον καρκίνο στον οργανισμό μας, κι αυτό είναι η αυξημένη τοξικότητα του οργανισμού μας, που σημαίνει ότι το pH στο σώμα μας είναι χαμηλότερο από 7.365, και υποδεικνύει μια “τοξική” κατάσταση του οργανισμού. Ο Warburg ερεύνησε τον μεταβολισμό των όγκων και τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και ανακάλυψε ότι τα καρκινικά κύτταρα αναπτύσσονται και διατηρούνται σε συνθήκες χαμηλού pH, από και χαμηλότερο του 6.0, κατά τη διάρκεια παραγωγής του γαλακτικού οξέως (lactic acid) και σε αυξημένα ποσοστά μονοξείδιου του άνθρακα (CO2). Πίστευε ακράδαντα ότι υπήρχε άμεση σχέση μεταξύ του pH και του οξυγόνου στον οργανισμό. Το υψηλό pH, το οποίο θεωρείτε αλκαλικό, σημαίνει υψηλή συγκέντρωση μορίων του οξυγόνου στον οργανισμό, καθώς το χαμηλό pH, δηλαδή όταν ο οργανισμός είναι σε τοξική κατάσταση, υποδεικνύει τη χαμηλή συγκέντρωση μορίων του οξυγόνου στον οργανισμό…το ίδιο οξυγόνο που απαιτείται για την διατήρηση των υγιών κυττάρων του σώματος.
 
Το πόρισμα που έβγαλε από όλη του την έρευνα, είναι η γνωστή του φράση “Καμία ασθένεια, συμπεριλαμβανόμενου και του καρκίνου δε μπορεί να επιβιώσει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον ή οργανισμό” .
Dr. Otto H. Warburg 2

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *