Άρθρα, Υγεία

Μουκοειδής πλάκα

Κάθε φορά που τρώμε κάτι θερμικά ή χημικά επεξεργασμένο, ο εγκέφαλος για να προστατέψει τα εσωτερικά όργανα του σώματός μας, δίνει εντολή να εκκριθεί ένα στρώμα βλέννας ώστε να προστατέψει σε όλο το μήκος της πεπτικής οδού το σώμα μας. Γιατί δίνει τέτοια εντολή ο εγκέφαλός μας; Διότι, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ το DNA της άγνωστης τροφής (μαγειρεμένη, επεξεργασμένη, τυποποιημένη, συντηρημένη σε κουτιά ή κατεψυγμένη, εάν έχει πρόσθετα συνθετικά στοιχεία κ.λπ.), διότι από την στιγμή που της έχουμε διαφοροποιήσει την αρχική της μορφή, έχει χάσει την DNA ΅ταυτότητά΅ της. Και ως εδώ είναι πολύ καλό για εμάς, γιατί έχουμε έναν αυτόματο μηχανισμό ενεργοποίησης για κάθε γευστική «παρασπονδία» που κάνουμε.
Φυσιολογικά, το σώμα μας μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, αποβάλλει αυτές τις βλέννες, κι έτσι συνεχίζει να απορροφά τα ζωτικά συστατικά των ζωντανών τροφών, χαρίζοντάς μας υγεία και μακροβιότητα .

Συνήθως όμως, μετά το ένα γεύμα, ακολουθεί και άλλο και άλλο και άλλο γεύμα τέτοιου τύπου. Δηλαδή, μη αναγνωρίσιμη τροφή από τον οργανισμό μας, άρα, επανάληψη της έκκρισης αυτής της βλέννας.

Σιγά σιγά η μια βλέννα επικάθεται πάνω στην προηγούμενη και ούτω καθ΄ εξής, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η μουκοειδής πλάκα, όπως την βλέπουμε εδώ, σε έναν καθαρισμό εντέρου για την αφαίρεσή της. Μυρίζει σαν σάπιο κρέας, είναι σαν καουτσούκ, και δυσκολεύει το πέρασμα των θρεπτικών συστατικών προς το έντερο και το σώμα μας. Το χρώμα της είναι μεταξύ καφέ – πράσινο.

mucoid plague 2

Έχει παρατηρηθεί, πως οι άνθρωποι φέρουν στα έντερα τους μουκοειδή πλάκα από 2 έως και 40 κιλά !!!

Και φυσικά σε αυτό εδώ το περιβάλλον, ευδοκιμούν ευτυχισμένα κάθε είδους παράσιτα και βλαβεροί μικροοργανισμοί, που βρίσκουν έδαφος να ευδοκιμήσουν, εις βάρος του οργανισμού μας.

mucoid plague

Πως απαλλαγόμαστε από την μουκοειδή πλάκα;

Οι άνθρωποι μετά τα 40, θα ήταν καλό να κάνουν κάποιους καθαρισμούς ώστε να απομακρύνεται η μουκοειδής πλάκα. Ο πιο εύκολος και σίγουρος τρόπος είναι με μια από τις πολλές φόρμουλες βοτάνων που δίνουν διάφοροι κατασκευαστές κυρίως στην Αμερική και κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου. Ο υδροκαθαρισμός και το κλύσμα δεν είναι ιδανικά για την αφαίρεση της μουκοειδούς πλάκας, καθώς εστιάζονται στον καθαρισμό των περιτωμάτων του παχέος εντέρου , ενώ η μουκοειδής πλάκα είναι πολύ καλά αγκιστρωμένη στο εσωτερικό των εντέρων αλλά και στα ζωτικά μας όργανα.

Το κορυφαίο προϊόν καθαρισμού της μουκοειδούς πλάκας στην αγορά, αυτή τη στιγμή είναι το COLON CLEANSING KIT™, ένα μείγμα βοτάνων το οποίο κυκλοφορεί σε δυο γεύσεις, μέντα και ginger και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.vforvegan.gr.

Πηγή: rawveganseminars.wordpress.com

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *