Άρθρα, Προτείνουμε

Γιατί είναι ο Green Star o καλύτερος αποχυμωτής στον κόσμο

Βασικό στοιχείο της ποιότητας του χυμού είναι ο τρόπος που παράγεται ,οι μηχανισμοί που εμπερικλείονται. Έτσι, έχουμε αρχικά τους παλαιού τύπου αποχυμωτές  με την φυγόκεντρη  λειτουργία,που υστερούσαν στην ποιότητα καθώς ο χυμός θερμαινόταν αρκετά και κυρίως  υφίστατο οξείδωση από την τριβή με το μέταλλο. Η εξέλιξη έφερε τους αποχυμωτές ψυχρής έκθλιψης που δουλεύουν σε χαμηλές στροφές και λειτουργούν με την αρχή της συμπίεσης. Εδώ το υλικό αφού κοπεί  σε κομμάτια μερικών εκατοστών από τον κοχλία – οριζόντιας διάταξης ή κάθετης – συμπιέζεται, και παράγεται ο χυμός.Τέλος  υπάρχει  και η κατηγορία των αποχυμωτών με τα διπλά γρανάζια κοπής,που μιμούνται την λειτουργία των δοντιών μας, όπου το υλικό τεμαχίζεται σε πολύ μικρά κομματάκια , γίνεται  η μάσηση, και στην συνέχεια  η αποχύμωση. Αποχυμωτές με αυτήν την τεχνολογία είναι ο Samson,oAngel,και ο GreenStar. Πούέγκειται λοιπόν η μοναδικότητα του GreenStar, την στιγμή που και άλλοι αποχυμωτές δουλεύουν με ανάλογο τρόπο; Η απάντηση βρίσκεται κρυμμένη  στο εσωτερικό των γραναζιών .

Το εσωτερικό των γραναζιών χρησιμοποιεί δύο τεχνολογίες που φέρνουν επανάσταση στη βιομηχανία χυμών και επεξεργασίας τροφίμων –την μαγνητική και την υπέρυθρη τεχνολογία.

1.Μαγνητική τεχνολογία. Στο κέντρο καθενός από τα διπλά γρανάζια  υπάρχει  μια διάταξη  μαγνητών σε σειρά που παράγουν συνδυασμένα μαγνητικό πεδίο ή ακριβέστερα μαγνητική ροή   ίση  με 2600 Gauss, στο  1/10  του χιλιοστού του κενού ανάμεσα στα γρανάζια  Καθώς ο χυμός ρέει μέσω αυτού του εστιασμένου μαγνητικού πεδίου, τα  μόρια του νερού ανοίγουν, επιτρέποντάς τα να ανασυνδυαστούν με μέταλλα  όπως ασβέστιο, κάλιο, νάτριο και μαγνήσιο σε νέες μοριακές δομές. Αυτή η μαγνητική διαδικασία βοηθά στην εξαγωγή ενός μεγαλύτερου ποσοστούμεταλλικών στοιχείων από τα λαχανικά μας κατά τη διάρκεια της αποχύμωσης (σε σύγκριση με έναν συνηθισμένο αποχυμωτή), και είναι καθοριστικής σημασίας, επειδή συμβάλλει στην διατήρηση αυτών των ανόργανων συστατικών σε αιωρούμενη κολλοειδή μορφή που μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για να γίνει πιο κατανοητό  πώς ανοίγουν τα μόρια του  νερού και ανασυνδυάζονται, δείτε το σχήμα συμπλέγματος παρακάτω.

 

Κάθε μία από τις σφαίρες στο σύμπλεγμα αντιπροσωπεύει ένα μόριο νερού. Στον κεντρικό πυρήνα αυτής της συστάδας υπάρχει κενό. Σε αυτή την θέση  θα μπορούσε να υπάρχουν  μέταλλα,  υπολείμματα φυτοφαρμάκων, σωματίδια ακαθαρσίας ή θα μπορούσε να είναι κενό . Καθώς αυτή η συστάδα μορίων νερού διέρχεται από το μαγνητικό πεδίο, «ανοίγει», απελευθερώνοντας ό, τι είναι στο εσωτερικό. Μπορεί επίσης να χωριστεί σε δύο ή περισσότερες συστάδες νερού , η κάθε  μία με την δική της  μαγνητική “έλξη”.

 

 

 

 

 

Tα μέταλλα  τώρα μπορούν να προσκολληθούν στις συστάδες των μορίων νερού,σχηματίζοντας νέες εμπλουτισμένες μοριακές δομές.Με δεδομένο ότι τα ετερώνυμα έλκονται, μπορούμε να δούμε στο επόμενο σχήμα πώς  περισσότερα και διαφορετικά μέταλλα περιλαμβάνονται στην  μοριακή αναδιάρθρωση  του χυμού.

 

 

  1. Υπέρυθρη τεχνολογία. Στον πυρήνα κάθε γραναζιού υπάρχει ένα ειδικής σύνθεσης βιοκεραμικό υλικό που η σύσταση του είναι εμπορικό μυστικό του GreenStar. Αυτό το υλικό χρησιμοποιεί την κινητική ενέργεια από την περιστροφή των γραναζιών , όχι μόνο για να παράγει ενέργεια μακράς υπέρυθρης ακτινοβολίας αλλά και για να την ακτινοβολεί, σταθεροποιώντας έτσι την εύθραυστη δομή του χυμού. Ανοίγουμε μια παρένθεση για την υπέρυθρη ακτινοβολία :  είναι το φυσικό φάσμα συχνοτήτων συντονισμού νερού και οργανικών ουσιών συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Το ονομάζουμε συχνότητα δύναμης  της  ζωής. Το μήκος κύματος υπερύθρων κυμαίνεται από 0,7 έως 1000 microns ακριβώς κάτω από το ορατό φως.Mακρού μήκους  υπέρυθρη ακτινοβολία  είναι ένα μέρος αυτής της οικογένειας μήκους κύματος που χρησιμοποιούμε σε πάρα  πολλές  εφαρμογές, από το απλούστερο την υπέρυθρη θέρμανση  έως  υπέρυθρη φωτογραφία, χαρτογράφηση της επιφάνειας της γης , πλοήγηση  των πυραύλων στο στόχο τους και άλλα. Το δέρμα μας ακτινοβολεί κύμα υπέρυθρης ακτινοβολίας 9,36 microns- πολύ κοντά στη συχνότητα συντονισμού ενός μορίου νερού – και δικαιολογημένα, επειδή το σώμα μας αποτελείται  από 70% νερό.

Συνδυάζοντας  λοιπόν τις δύο τεχνολογίες, την μαγνητική και την υπέρυθρη ακτινοβολία ας δούμε ολοκληρωμένη την  διαδικασία:  καθώς τα τρόφιμα προς επεξεργασία ρέουν μέσω του συγκεκριμένου μαγνητικού  πεδίου, τα μόρια νερού διασπώνται, επιτρέποντάς τα να ανασυνδυαστούν με μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, το κάλιο, το νάτριο και το μαγνήσιο, σε νέες μοριακές δομές.

Συνεπώς, αυτή η μαγνητική διαδικασία εξάγει μεγαλύτερο ποσοστό- σε σύγκριση με αποχύμωση σε συνηθισμένο αποχυμωτή –  μεταλλικών θρεπτικών συστατικών από τα προϊόντα και συντελεί στη διατήρηση αυτών των μεταλλικών στοιχείων.

Όλα αυτά είναι  θεωρία σεεργαστήριο Χημείας,για το πώς και το γιατί. Το ζήτημα είναι ποια είναι η ΩΦΕΛΕΙΑ για μας  από όλη αυτήν την περίπλοκη διαδικασία .

Ανεξάρτητες διατροφικές δοκιμές σε αποχυμωτές και χυμούς έχουν οδηγήσει σε κάποιες εντυπωσιακές πληροφορίες. Σ αυτές τις δοκιμές, 1100 γραμμάρια  πράσινων λαχανικών που αποτελούνταν από σέλερι, μαϊντανό, κέιλ, σέσκουλο και βλαστάρια ηλιόσπορου, παρήγαγαν 566  γραμμάρια χυμού χρησιμοποιώντας έναν αποχυμωτή  ψυχρής έκθλιψης, μάρκας πασίγνωστης  σε εθνικό επίπεδο ( στις Η.Π.Α. ). Ένας άλλος αποχυμωτής (ο GreenStar) στις δοκιμές αυτές, απέδωσε 756 γραμμάρια , δηλαδή 33 % παραπάνω με την ίδια ποσότητα και αναλογία πράσινων λαχανικών. Η ανάλυση όμως  της περιεκτικότηταςτου χυμού σε μεταλλικά στοιχεία κατά όγκο που ελήφθησαν κατά τη δοκιμή αυτή, ήταν εκπληκτική  : Από τον ίδιο αποχυμωτή που παρήγαγε περισσότερο χυμό (GreenStar) είχαμε 95,4% περισσότερο ασβέστιο, 173,5% περισσότερο σίδηρο, 96,95% περισσότερο μαγνήσιο, 61,4% περισσότερο κάλιο, 205% περισσότερο πυρίτιο, 108,2%περισσότερο ψευδάργυρο.

Με τον GreenStar λοιπόν, παίρνουμε περισσότερα. Πρώτα σε ποιότητα χυμού. Ας αναλογιστούμε ..33% περισσότερο χυμό..δηλαδή, δαπανώντας τα ίδια χρήματα σε λαχανικά,και τον ίδιο χρόνο στην κουζίνα,ο GreenStar μας χαρίζει στα τρία ποτήρια χυμού, ακόμα ένα δεύτερο, στην  διάρκειά του!!. Με την μοναδική του τεχνολογία διατηρεί  φρέσκο τον χυμό έως 72 ώρες! Η επιλογή πλέον είναι και τεκμηριωμένη και ξεκάθαρη .

 

One thought on “Γιατί είναι ο Green Star o καλύτερος αποχυμωτής στον κόσμο

  1. Ο/Η χρήστος λέει:

    Τον χρησιμοποιώ εδώ και 2,5 χρόνια καθημερινά . Πέρα από τα ποιοτικά και ποσοτικά του χαρακτηριστικά των χυμών , εγώ θα τον χαρακτήριζα και ως ΑΘΑΝΑΤΟ , διότι είναι ο ίδιος όπως την πρώτη μέρα που τον πήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *