Είναι απλή κ ταπεινή, μα συνάμα τόσο νόστιμη. Θα σας μεταφέρει πίσω, όταν ήσασταν μωρά κ μας τάιζαν αλεσμένο φαγάκι.
Υλικά για 2 μερίδες:
- 2 πατάτες
- 2 καρότα
- 2 πράσα
- 1 κρεμμύδι
- 3 κλωνάρια σέλινο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης
- 1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι κ πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα βάζω όλα τα λαχανικά κομμένα κ νερό να τα σκεπάζει. όταν έχουν βράσει, προσθέτω το αλατοπίπερο κ το ελαιόλαδο.
- Με το ραβδομπλέντερ πολτοποιώ ώσπου να γίνει βελουτέ η σουπίτσα μου.
- Επαναφέρω στο μάτι την κατσαρόλα να πάρει μια τελευταία βράση.
- Αποσύρω από τη φωτιά κ σερβίρω με το φιστίκι Αιγίνης κ πασπαλίζω με πάπρικα.
Καλή σας όρεξη!
Πηγή: theveggiesisters.gr