Η V for vegan® αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την Tribest – την κορυφαία εταιρία εμπορίας επώνυμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα προϊόντα μας συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και προσιτό κόστος με αποτέλεσμα απόλυτα ικανοποιημένους χρήστες. Η Tribest καινοτομεί στους αποχυμωτές, αφυγραντές, blenders, πολτοποιητές,  γιαουρτομηχανές, μύλους και συσκευές παραγωγής φύτρων.

Στη σελίδα μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα της Tribest, βρώσιμα προϊόντα κάνναβης συνταγές, ενημερωτικά άρθρα για την υγεία και την διατροφή, καθώς και πολλά άλλα προϊόντα τα οποία θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη γεμάτη  υγεία, ευεξία και ενέργεια.

 

Λίγα λόγια από τον ιδιοκτήτη της V for vegan

Νικόλαος ΦαφέσαςΟ Νίκος Φαφέσας  γεννήθηκε το 1963  και τα τελευταία 30 χρόνια διατηρεί μια επιχείρηση με εξοπλισμό  γραφείου . Το 2013 ένα αυτοάνοσο  ήταν ένα δυνατό σινιάλο πως πρέπει να αλλάξει διατροφικές και μη συνήθειες. Εκτοτε  έχει ενστερνιστεί την χορτοφαγική ωμοφαγία στην καθημερινότητα του , και παρακολουθώντας τα σεμινάρια διατροφής της Φλώρας  Παπαδοπούλου   επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι προνόμιο των λίγων ,δεν είναι για τους έχοντες μόνο , αλλά είναι για όλους , είναι  προσιτή ,και τα οφέλη της είναι απτά,  άμεσα , και άκρως ευεργετικά .Οντας ανήσυχο πνεύμα παιδιόθεν ,ταξιδεύει  στις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις του χώρου  ( Ambiente , Biofach , IFA )  αναζητώντας  νέες ιδέες , συσκευές, καινοτομίες  και συμμετέχει σε εκθέσεις και events  προωθώντας αυτό πού διαπίστωσε ιδίοις όμασιν ότι “δουλεύει”

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ:

ΦΑΦΕΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΕΛΙΓΜΩΝ 5 , ΜΟΥΔΑΝΙΑ 63200

ΑΦΜ :035063348 , ΔΟΥ : ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

ΑΡ.ΓΕΜΗ :032916957000