Salsa dip για νάτσος

Δροσερό και απολαυστικό salsa dip για vegan νάτσος, με καυτές πιπεριές jalapeno για να μας εξιτάρουν. Το ντιπ είναι ωμοφαγικό. Τι να γίνει, είχαμε πολλές ντομάτες. Salsa dip για νάτσος. Ωμοφαγικό, πανεύκολο και έτοιμο σε 5 λεπτά.

dip-nachos

Υλικά:

  • 3 ντομάτες ζουμερές μεσαίου μεγέθους
  • 1/4 κούπας ξερό κρεμμύδι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρος(σε μπαλάκια)
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι θαλασσινό
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού χυμό από lime
  • 1/2 κούπα καλαμπόκι
  • Πιπεριές χαλαπένιο καυτερές όσες νομίζετε ότι αντέχετε (jalapeno peppers)
  • Ελάχιστη σκόνη σκόρδου

Ετοιμασία:

  1. Σε ένα μούλτι(βάλτε τον κόλιανδρο σε σκόνη) ή μπλέντερ χτυπήστε τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, το αλάτι, το χυμό από lime, τη σκόνη από σκόρδο και τις χαλαπένιο πιπεριές, μέχρι να γίνουν ομοιογενές ντιπ.
  2. Αδειάστε σε ένα μπολ και προσθέστε το κρεμμύδι και το καλαμπόκι
    Έτοιμο!

Διατηρήστε το salsa dip στο ψυγείο και προσοχή στις jalapeno γιατί καίνε!

Πηγή: 2brokevegans.com