Τα πλεονεκτήματα της αφύγρανσης των τροφών

  1. Τρόφιμα που περιέχουν πολλά ένζυμα:  Όσο περισσότερα ζωντανά ένζυμα υπάρχουν στα τρόφιμα τόσο λιγότερη εργασία χρειάζεται το σώμα σας κατά τη διάρκεια της πέψης. Όταν τα τρόφιμα θερμαίνονται πάνω από 45 βαθμούς, και μάλιστα χρησιμοποιώντας λάδια, καταστρέφονται τα ζωντανά ένζυμα που υπάρχουν σ’ αυτά και μπορούν να δημιουργηθούν βλαβερές τοξίνες ανάλογα με τα συστατικά και τις μεθόδους μαγειρέματος που χρησιμοποιούνται. Με τη σταδιακή αφυδάτωση της τροφής σας στους 45 βαθμούς, αντί να εφαρμόζετε άμεση θερμότητα στο φαγητό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε τροφές πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες με ελάχιστη απώλεια ενζύμων. Προσθέστε την αφύγρανση ως μία από τις δικές σας μεθόδους μαγειρέματος όταν ετοιμάζετε φαγητό στην κουζίνα σας, για να ανεβάσετε την ωφελιμότητα για την υγεία σας σε άλλο επίπεδο.

 

  1. Εύκολη πρόσβαση σε τρόφιμα χωρίς συντηρητικά: Ο αφυγραντής παρέχει μια εύκολη εναλλακτική λύση αντί της αγοράς τροφίμων που παρασκευάζονται με συντηρητικά. Αποφύγετε συσκευασμένα τρόφιμα που μπορεί να περιέχουν τεχνητό χρωματισμό και άλλα επιβλαβή πρόσθετα αφυγραίνοντας τις δικές σας νόστιμες συνταγές στο σπίτι.

 

  1. Ελαχιστοποιήστε την σπατάλη των τροφίμων: Έχετε μεγάλη παραγωγή στον κήπο σας; Δεν ξέρετε τι να κάνετε με όλα τα επιπλέον προϊόντα; Διατηρήστε την άφθονη συγκομιδή σας, με φυσικό τρόπο, για μελλοντική χρήση σε συνταγές για σούπες, σαλάτες ή επιδόρπια. Αποθηκεύστε τα αφυδατωμένα σας τρόφιμα σε αεροστεγή γυάλινα δοχεία και φυλάξτε τα στο ντουλάπι σας για μήνες ή ακόμη και χρόνια.

 

  1. Δημιουργήστε τρόφιμα χωρίς αλλεργιογόνα: Πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι οι τροφικές αλλεργίες δημιουργούν προβλήματα στο σώμα τους και δυσφορία στη ζωή τους. Είναι δύσκολο να βρείτε στην αγορά τρόφιμα που είναι εντελώς απαλλαγμένα από αυτά τα κοινά αλλεργιογόνα. Ακόμη και όταν στη συσκευασία αναγράφεται ότι είναι «χωρίς γλουτένη», μπορεί να περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια σιταριού, εάν συσκευάστηκε σε κοινόχρηστο χώρο. Η αφύγρανση σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα κρέπες χωρίς γλουτένη, κράκερς χωρίς σόγια καθώς και πολλά άλλα νόστιμα βασικά τρόφιμα για να γεμίσετε το ντουλάπι σας, χρησιμοποιώντας τα ασφαλή συστατικά που εσείς επιλέγετε.

 

 

  1. Εξοικονόμηση κόστους: Τα αφυδατωμένα τρόφιμα μπορεί να είναι αρκετά ακριβά όταν τα προμηθεύεστε από την αγορά. Έχοντας έναν αφυγραντή στο σπίτι σας έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας θρεπτικά αποξηραμένα τρόφιμα με κλάσματα κόστους. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη συγκομιδή σας όταν είναι λιγότερο δαπανηρή. Αγοράστε τρόφιμα χονδρικά ,όταν είναι σε έκπτωση ή όταν είναι η «εποχή» τους και διατηρήστε τα για μελλοντική χρήση.

 

Οι αφυγραντές Tribest Sedona χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες ψηφιακής αφύγρανσης  με ακριβή στοιχεία ελέγχου της θερμοκρασίας και ενσωματωμένους χρονομετρητές που κάνουν την αφύγρανση εύκολη και ευχάριστη. Είναι ο πιο εύκολος και πιο  υγιεινός τρόπος για να αφυγραίνετε τα αγαπημένα σας φρούτα, λαχανικά και οτιδήποτε άλλο , μετατρέποντάς τα σε σνακ πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία, τα οποία όλοι μπορούν να απολαύσουν.

Υπάρχει ένας τέλειος αφυγραντής για τον καθένα. Η σειρά Tribest Sedona έρχεται τώρα σε τρία μοντέλα για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας: Sedona Classic με Raw Mode (Προστασία από υπερθέρμανση), Sedona Combo με Raw, Fast και Combo Mode και το τελευταίο Sedona Express που περιέχει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά σε ένα συμπαγές σχέδιο.

Σε αντίθεση με άλλους αφυγραντές, οι Tribest Sedona έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως ο ψηφιακός πίνακας ελέγχου και η οθόνη που βρίσκονται σε βολική θέση στην πρόσοψη, η διαφανής γυάλινη πόρτα, τα εσωτερικά φώτα LED και το κυρίως σώμα BPA-free. Οι αφυγραντές Tribest Sedona  παρέχουν επιπλέον ευκολία  στον πελάτη, προσφέροντας περισσότερες επιλογές, όπως τρεις διαφορετικές επιλογές φύλλων αφύγρανσης (PP / σιλικόνη / PTFE) και την επιλογή  δίσκων από ανοξείδωτο ατσάλι ή , πλαστικούς δίσκους  δίχως δισφαινόλη- Α

 

Θα τους βρείτε στο   http://www.vforvegan.gr/shop/dehumidifiers-menu/dehumidifiers/