Σορμπέ μάνγκο & ανανά…

Υλικά (για 2-4 άτομα):

  • 250 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 3 λάιμ, ξύσμα από 1 και χυμό και από τα 3
  • 1 ανανά, ξεφλουδισμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε χοντρά κομμάτια
  • 2 μάνγκο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια

anana mango sorbet 2

Εκτέλεση:
Βράστε τον χυμό και το ξύσμα από λάιμ, με τη ζάχαρη και 200 ml σε χαμηλή φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Βάλτε το σιρόπι του χυμού λάιμ με τα φρούτα στο μπλέντερ και πολτοποιήστε τα. Τοποθετήστε το σε ένα μπολ, σκεπάστε το και αφήστε το στο ψυγείο να παγώσει 4 ώρες.

Πηγή: cooktime.gr