Υλικά
- φασόλια – 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα, χάντρες ή «μπαρμπούνια»
- καλαμπόκι – 1 φλιτζάνι σπόρια, ψημένα στα κάρβουνα
- πιπεριά – 1 πράσινη, κομμένη σε μικρές φέτες
- αβοκάντο – 1, καθαρισμένο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
- μαϊντανός – ½ φλιτζάνι, ψιλοκομμένος
- λάιμ – χυμός από ½
- πάπρικα – 1 κ.γ.
- φύλλα spring rolls – 8
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα φασόλια, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το χυμό λάιμ και την πάπρικα. Κόβουμε την πιπεριά και το αβοκάντο. Φτιάχνουμε τα wraps βάζοντας στο κάθε ρυζόφυλλο: 2 κ.σ. από το μίγμα καλαμποκιού/φασολιού, λίγες φέτες πιπεριάς και λίγες αβοκάντο.
Πηγή: toarkoudi.gr