Μεξικάνικα wraps με αβοκάντο, πιπεριά και καλαμπόκι

Φρέσκα spring rolls,  δροσερά και τραγανά!

Υλικά:

  • φασόλια – 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα, χάντρες ή «μπαρμπούνια»
  • καλαμπόκι – 1 φλιτζάνι σπόρια, ψημένα στα κάρβουνα
  • πιπεριά – 1 πράσινη, κομμένη σε μικρές φέτες
  • αβοκάντο – 1, καθαρισμένο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • μαϊντανός – ½ φλιτζάνι, ψιλοκομμένος
  • λάιμ – χυμός από ½
  • πάπρικα – 1 κ.γ.
  • φύλλα spring rolls – 8

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα φασόλια, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το χυμό λάιμ και την πάπρικα.
  2. Κόβουμε την πιπεριά και το αβοκάντο.
  3. Φτιάχνουμε τα wraps βάζοντας στο κάθε ρυζόφυλλο: 2 κ.σ. από το μίγμα καλαμποκιού/φασολιού, λίγες φέτες πιπεριάς και λίγες αβοκάντο.

Πηγή: toarkoudi.gr